lauantai 1. toukokuuta 2010

Detox day 1

Tänään aloitin elimistön puhdistuksen. Olo on ollut koko päivän tosi hyvä, joskin mitään kauheen rankkaa en ole tehnyt, joogannut aamulla. Jooga sopiikin tähän puhdistusvaiheeseen tosi hyvin.
Aamulla tein hedelmä/kasvis/vihermehun ,terästin sen kookosöljyllä,sunfire-suolalla, inkiväärillä, valkosipulilla ja levällä . Yllättävän hyvän makuista siitä tulikin. Otin kuidun talteen, kuivatan sen ja käytän elävänravinnon leipään. Tosin en vielä ole kokeillut kertaakaan, mut tän puhdistusvaiheen jälkeen kokeilen.
Iltapäivällä tein viherpirtelön, josta jäi illemmallekkin osa, lisäsin silloin vaan mustikoita,mansikoita ja vattuja sattumiksi. Lisäksi söin appelsiinia ja omenaa.
Sain eilen potissa tilaamani raw-food DVD:t toinen käsittelee diabetesta ja raw-foodia, toisessa sit enemmän käytännön ohjeita. Toisen katoin tänään kokonaan ja toista hieman tutkailin.
Ostin torstaina kaksi raw food kirjaakin Elolosta Jyväskylästä, Hellattoman kokin ja Elinvoimaa raakaravinnosta. Hellaton kokki ainakin tuntuu tosi hyvältä kirjalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti