perjantai 14. toukokuuta 2010

Kokeiluja

Muutama päivä sitten ensimmäsitä kertaa maistelin koivunlehtiä, mansikanlehtiä, voikukanlehtiä ja vanhastaan tuttua ketunleipää. Ainoastaan voikukka oli hieman pahalle maistuva, mutta siihen kyllä tottuu. Tänään aamulla kävin keräämässä nokkosta,voikukkaa ja mustaviinimarjan lehtiä aamu mehuun. No ei sitä hyvänmakuiseksi voinut sanoo, mut kyllä se keholle teki hyvää :).
Päivän menuuseen kuului myös viherpirtelö ananaksen kera ja suklaapirtelö.
Kaupasta tuli ostettuu Natusen luomu ruisleipää ja sitä sit illalla syödään kookosöljyn kera. Kookosöljy piti laittaa jääkaappiin, kun meni löysäksi lämpötilan noustessa kesäisiin lukemiin :). Ikävä laittaa litkua leivän päälle.

Eilen laittelin palmukaalin ja lehtikaalin taimet isompiin ruukkuihin. Kasvimaan urakka on alussa, kitkin heinää pois ja muita rikkaruohoja. Seuraavaksi kompostista tavaraa levittelemään sekä kalkkia ja Biolanin kanankakkaa.....pitäs kaalien kasvaa, jos ei myyrä tule ja syö juuria :).
Kasvimaalla sitruunamelissa ja mintut nostavat päätään ja persiljatkin vihertävät. Yllätykseksi yhdet sipulitkin ovat lähteneet kasvuun, vaikka viime kesänä ne jäi heikoksi ja jätin vaan penkkiin.

Ihanaa tää aika vuodesta, kun kaikki lähtee vauhdilla kasvuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti