lauantai 22. toukokuuta 2010

Puuutarha löytöjä

Tänään oli shoppailu päivä. Puutarhalta löysin gynostemman hyviä taimia. Ostin neljä kappaletta. Kauheen huonosti vaan löytyy tietoo ko kasvista. Sen verran löysin tietoo, että auringosta tykkää ja kostea multa saapi olla. Teetähän tosta tehdään, mutta näinköhän sitä voi käyttää esim. pirtelössä?
Ostin myös purjon ja lehtisellerin taimia. Normi sipulia meinasin laittaa myös kasvamaan. Huomenna uurastan kasvimaalla, jos ei sada kovasti.
Tomaatin taimia miulla on nyt kuusi yhteensä kasvamassa tossa terassilla ja gojin-taimet ovat lähteneet myös hyvin kasvuun.
Avomaankurkun taimia on kuusi kappaletta ja meinasin laittaa me kahteen kasvusäkkiin johonkin sopivaan kohtaan pihalle. Samoin kaksi kesäkurpitsaa (vihreä ja keltainen) saavat omat istutussäkit huomenna.
Marja-aronian taimet löytyi myös puutarhalta. Niitä puuttui vielä kolme ja niidenkin istutus odottaa huomenna. Kukkia ostin myös: sääkukkaa, neilikkaa ja ahkeraliisaa. Niitä ei vielä ulos uskalla viedä, mutta saavat kasvaa tossa terassilla kesäkuun puolelle asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti