lauantai 8. toukokuuta 2010

Viikko detoxia

Viikko olisi nyt puhdistautumista takana ja olo on ollut aika vaihteleva. Välillä on ollut tosi energinen olo ja välillä taas tuntuu, et voimat lopussa. Samoin mielen kanssa yhtenä päivänä huippu fiilikset ja sitten taas toisena kaikkea muuta.
Tänään tein saunassa turvehoidon, jonka uskon olevan hyväksi näin elimistöä puhdistaessa. Ainakin ihosta tuli tosi pehmeä.
Ostin eilen kookospähkinöitä ja laitoin tänään sekä sitä kookosvettä että maltoa pirtelöön. Sekaan laitoin myös tuoretta ananasta,papajaa, salaattia,persiljaa,spirulinaa,MSM-jauhetta,steviaa,siitepölyä,kaakaonibsejä,lehtikaalijauhetta,marja-aronia-jauhetta, kanelia, kurkumaa ja mustikoita. Ihan hyvänmakuinen sekoitus tuli taas kerran. Tein ison annoksen, josta riittää huomiseksikin.
Olen juonut tislattua vettä, kun ostimme tislauslaitteen tällä viikolla. Aika ruskeaa vettä jää tislauslaitteen pohjalle operaation jälkeen. Enkä todellakaan halua sitä sisuksiini. Kokeilin tislata myös lähdevettä, josta tuli paljon vaaleampaa vettä säiliön pohjalle. Eli lähdevesi tällä perusteella aika paljon puhtaampaa. Yrttiteet ovat kuuluneet myös juomiini ja ehdottomasti aamuisin viher/kasvis/hedelmämehu, jolla päivä lähtee käyntii kevyen energisesti.
Tänään tilailin Cocovilta goji-marjoja sekä kaakotuotteita. Gojit alkavatkin olemaan aika lopussa. Harmi vaan kun suosikki goji-marjat (HeavenMountain) olivat säteilytettyjä, pitää kokeilla Iherbistä tilata Flora-merkkisiä, jotka Ollin kokemuksen mukaan ovat lähes yhtä hyviä. Nuo Cocovin gojit on hyvä raakasuklaata tehdessä sekä pirtelöissä. Sinällään syötynä ne ei maistu hyviltä suussani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti