lauantai 20. maaliskuuta 2010

Kolmas päivä

Aamulla olikin lumityöt odottamassa jälleen kerra ja siinä saikin mukavasti hyötyliikuntaa. Tuon kalorilaskuri.fi ajan loppumisen vuoksi oli etsittävä uusi paikka, johon laitan liikuntojani ylös. Löysin yksinkertaisen treenit.net:in ,jossa saan seurattua kuinka paljon tulee liikuttua. Enimmäkseen harrastan koirien kanssa ulkoilua, sauvakävelyä, soutua, vesijuoksua, kotona jumppaamista ja nyt tuota joogaa.
Eilen tuli kaksi Iherb pakettiakin. Toisessa oli lesitiini-jauhetta, jolla pirtelöstä tuli todella kuohkeaa ja kermaista. Oikein hyvä ostos, pitää laittaa piakkoin uusi tilaus menemään. Samassa paketissa tuli Drogon Herbsin teetä, joka oli aika jännän makuista, hieman makealta maistuvaa. Tilaan ehdottaomasti tätäkin lisää.
Eilen satuin maistamaa Cocovin goji-marjoja ihan sellaisenaan ja kyllähän ero on huomattava Heaven Mountainin gojiin verrattuna. Cocovin marjat oli kitkeriä, pahan makuisia. Pirtelössä ja suklaassa menevät, mutta ihan sinällään syötynä ehdottomasti jatkossa kelpuutan vain Heaven Mountainin gojit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti