keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Uusia tuttavuuksia

Viimeisen viikon aikana olen tutustunut moniin ihaniin ihmisiin. Ennen olin aika epäsosiaalinen, lukuunottamatta töissä asioivia asiakkaita, mutta eihän heihin edes tule sellaista hekilökohtaisempaa suhdetta. Nykyisin jotenkin alkaa kaipaamaan samanhenkistä seuraa ja kaipaa sitä tunnetta, että voi olla jollekkin avuksi. Energiaa on riittänyt nykyisin paljon paremmin kaikkiin juttuihin, kuin ennen foodien syönnin aloittamista ja selkeesti nyt alkaa huomaamaan, että kehoon myös alkaa imeytyä ravinteita ihan eritavalla kuin ennen. Erityisesti nyt kun parina päivänä olen nauttinut pakuriteetä ja sen nauttimisen huomaa todellakin olossa. Huolimatta korkeista lämpötiloista energiaa piisaa. Ja jotenkin muutenkin olo on muuttunut.

Muuttunut olo kyllä johtuu osittain viikonlopun Kripa Yogasta, jonka Swami veti Jyväskylässä. Siellä käsiteltiin henkisen puolen asioita aika lailla ja ne sai minut miettimään asioita syvällisemmin. Olen todella iloinen, että sain tutustua Swamiin ja toivon tapaavani hänet myöhemmin uudelleen ja ehkä jopa menemään hänen luokseen Goa:lle pariksi viikoksi.

Sain myös tutustua Sepiin ja Anskuun, sekä moneen muuhunkin samahenkiseen ihmiseen viikonloppuna. Tänään tutustuin Juhaan, joka teki miulle hoidon, jolla saisin selkäni kuntoon. Hoito oli miellyttävä ja tuskin jää viimeiseksi kerraksi. Suunniteilla on tapaaminen sunnuntaina Lappeenrannassa ja toivottavasti pääsen mukaan. Aika jännää kuinka elämän suunta muuttuu kuin itsestään. Ihanaa!

1 kommentti:

 1. Mukavaa kun olet päässyt nautinnon lähteille.
  Ihanaa aikaa teille sinne kaakonkulmalle.
  Tammikuussa mahdollisesti suunnitteilla matka porukalla Swamilandiaan.(11.-27.1.2011????)
  "Hyvät asiat lähtee aina lapasesta"
  by Dr Poppanen

  VastaaPoista